Gençlik Konseri

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi tarafından gençlik konseri düzenlendi. Konserde sahne alan Sebahat Ceylan ve Recai Kurt halkı coşturdu.

Konser öncesi Pazarlar Çok Programlı Lisesi folklor ekibi gösteri gösteri yaptı. Öğrencilerin gösterileri konsere katılanlar tarafından büyük ilgi gördü. Konserde sahne alan Sebahat Ceylan ve Recai Kurt, söyledikleri şarkı ve türkülerle Pazarlar halkını coşturdu. Konseri Pazarlar Kaymakamı Murat Beşikci, Şaphane Kaymakamı Zerrin Çağlar Beşikci, Garnizon Komutanı Ahmet Korukcu Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Üçbaş Belediye Başkanı Ercan Şimşek, İlçe Emniyet Amiri Hüdaverdi Balcı ile çevre ilçelerden gelen misafirler de dinledi.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Gençlik Bayramı’nın 90. yılı ve Gençlik Haftası dolayısıyla böyle bir gece düzenledik. Pazarlar her konuda birlik ve beraberlik içersinde olduğunu gösterdi. Yağmur ve soğuğa rağmen bizleri yalnız bırakmayarak buraya gelen hemşerilerime teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum bırakın